Garage en tuinhuis Yarik 380x540 40mm vanaf

Kies voor de ruime garage Yarik

Meer afbeeldingen

 • Kies voor de ruime garage Yarik
 • plattegrond yarik
 • optioneel kun je extra verf bijbestellen
 • Garage Yarik in groen gedompeld
 • Garage Yarik in bruin gedompeld
 • Yarik in onbehandeld hout
 • Garage en tuinhuis Yarik 300x540 in Pigeon blue
 • Yarik in Dark Oak geschilderd
 • kies de Yarik in Platinum Grey
 • Yarik in Carbon Grey

Garage en tuinhuis Yarik 380x540 40mm vanaf

Vanaf: € 2.395,00

Transportkosten

Verzendkosten Nederland Gratis Verzendkosten Nederland Gratis

Yarik te gebruiken als garages, tuinhuis of werkruimte

Houtdikte wandplanken 40mm.
Buitenmaat tuinhuis 400x560 cm. 
Funderingsmaat 380x540 cm.
Dakmaat ca.474x580 cm

 • 1 x dubbele dichte draaideur en 1 x enkele draaideur
 • 1 x raam in zijwand
 • Dakverankeringset.
 • Dakleer.
 • Vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.
 • Levertijd:
  Onbehandeld ca. 3 weken. 
  Dompel-geïmpregneerd of in kleur geschilderd ca. 4 weken.

Meer info, zie onderstaande tabs.
Stel zelf uw Dillon samen en kijk bij de onderstaande opties.

Tuinhuis, garage Yarik kan ook in spiegelbeeld worden opgebouwd.

 

* Verplichte velden

Prijs zoals is samengesteld: € 0,00

Prijs zoals is samengesteld: € 0,00

Extra Omschrijving

Yarik voor een grote werkplek, garage of tuinhuis.

Tuinhuizen van OLP met 34 mm houtdikte hebben vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten (uitgezonderd hang en sluitwerk). Deze zijn zeer degelijk uitgevoerd, met een winddicht hoekprofiel. De deuren bij 34mm zijn voorzien van echt glas en een cilinderslot De planken worden om en om gestapeld en steken ca 9 cm buiten de wanden uit. 

Uitvoering in onbehandeld: Het hout is onbehandeld vurenhout en deze dien je te schilderen met transparante beits of dekkende beits.  De fabrikant adviseert ook de binnenzijde te schilderen om kromtrekken van de planken te voorkomen. Door deze bewerking zal het tuinhuis langer meegaan en er fraaier uitzien.

Uitvoering in dompel-geïmpregneerd. Door het huisje in dompel geïmpregneerd hout te bestellen kies je voor een complete behandeling. Alle planken worden in jouw gewenste kleur impregneermiddel gedompeld. Het hout zuigt dit op en zo worden alle planken, gaten en kieren hierdoor behandeld. Hierdoor voorkom je houtrot en schimmel en het verlengt de levensduur van je tuinhuis. Je hoeft de tuinhuis niet direct te schilderen nadat je deze hebt gemonteerd. Binnen een jaar moet je wel de tweede en derde laag verf of beits aan de buitenzijde aanbrengen. Indien je het tuinhuis geïmpregneerd bestelt, komt het hout vochtig binnen en is de montage soms wat lastiger doordat het hout is uitgezet.

Uitvoering met verf: Het hout wordt met 1 laag verf behandeld en afhankelijk van de standplaats is het hout van je tuinhuis 3 tot 5 jaar beschermd. Je hebt mooiere kleuren dan de gedompelde uitvoering en de tegenkleur crème wit. Je tuinhuis wordt in een water gedragen, semi-filmvormend, transparante verf geleverd. Deze is waterafstotend en mat van kleur, zodoende blijft er toch een mooie houtstructuur zichtbaar. Je kunt voor de wanddelen van het tuinhuis kiezen uit vier kleuren. Alle andere onderdelen zoals deuren, ramen, gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout worden geleverd in de kleur crème wit. De binnenvloer kan niet in geschilderd worden geleverd, wel in een gedompelde uitvoering. Het hout in de geschilderde uitvoering komt het hout droog binnen, zodat je gelijk aan de slag kun met de montage. 

Tip: Bescherm tijdens het bouwen de nog niet gebruikte planken tegen de zon, zodat ze niet aan een zijde sterk drogen waardoor de planken krom gaan trekken. Je kunt hiervoor een bouwzeil gebruiken of leg de planken in de schaduw. 

Voor meer informatie zie ook pdf meest gestelde vragen in de downloads. 

Extra informatie

Extra informatie

Houtdikte 40mm
Buitenmaat 400x560 cm
funderingsmaat 380x540 cm
Wandhoogte 211 cm
Nokhoogte 274 cm
Houtbehandeling Naar keuze
Model tuinhuis stapelbouw
Type tuinhuis Zadeldak
Aantal deuren 1x dichte dubbele draaideur 239x202 cm en 1 x Enkele draaideur 77,5x185 cm, 1 x buiten draaiend val/draai raam 99x88,2 cm
Sluitwerk deur(en) cilinderslot
Dakbedekking dakleer
Levering & Montage

Levering & Montage

Het huisje wordt door de transporteur afgeleverd met wagens van 18 meter lengte. Zij hebben een kooiaap bij zich en zullen het pakket zo dicht mogelijk bij uw woning plaatsen.
Bedenk echter, dat een 18 meter lange wagen niet op elke plaats kan komen en dan zult u mogelijk het pakket aan het eind van de straat geleverd krijgen.
Geef dus duidelijk bij de bestelling aan dat die 18 meter wagen niet bij u in de straat kan komen.
Meldt dit dan  bij de bestelling, dan belt de chauffeur u als hij in de buurt komt en kan hij met u overleggen waar gelost moet worden.
Meldt ook als u in een millieuzone zit in de stad!!

Downloads