Maatwerk tuinkist

Bent u op zoek naar een maatwerk tuinkist? Maar staan uw gewenste afmetingen niet in het assortiment tuinkisten van onze webwinkel? Dan is het mogelijk dat wij voor u een tuinkist op maat in elkaar kunnen zetten. Het komt wel eens voor dat we de tuinkist die aan uw specifieke wensen voldoet, niet in ons assortiment hebben. Maar dan kunt u via ons contactformulier de specificaties en wensen opgeven voor een tuinkist op maat. Wij hebben daar wel een aantal specificaties voor nodig, we willen namelijk weten wat de gewenste binnenmaten of buitenmaten zijn. We willen graag weten naar welke locatie de tuinkist op maat naartoe gebracht mag worden en we willen graag van u weten of u de maatwerk tuinkist zelf in elkaar wilt zetten of u de montage wilt uitbesteden.

Jouw tuinkist op maat bij je jacuzziKleine tuinkist op maatTuinkist op maat met deurtje als inloop op balkonCombinatie van tuinkisten op vlonder aan het water
Je kussenkist op maat  Plaats je kano in een kanokistPlaats je grote loungekussens in de tuinkist op maatAltijd handig om zo'n kist op maat

De levertijd van een maatwerk tuinkist bedraagt zo’n 4 tot 6 weken, daar dient u rekening mee te houden. Verder is het handig om te weten dat de kosten voor een maatwerk tuinkist hoger zijn die van de standaard uitvoeringen. Maar, dan heb je natuurlijk wel een tuinkist die perfect aansluit op uw omgeving zoals tussen uw tuinmeubels, op het balkon of naast uw vakantiehuisje. Verder is een tuinkist een ideale oplossing voor het bergen van tuinkussens, speelgoed van uw kinderen of misschien de gasflessen uw barbecue. Zeker voor de tuinkussens is het fijn dat deze op een droge, luchtdoorlatende en veilige plek opgeborgen kunnen worden. Het is zelfs zo dat een tuinkist gebruikt kan worden op een balkon, camping of bij een vakantiehuisje. De tuinkisten van Blokhut.com zijn te verkrijgen in uitvoeringen van staal, kunststof en natuurlijk hout. Verder kunnen we ook maatwerk verrichten voor maatwerk tuinkasten of een maatwerk fietsberging. Let op: Een maatwerk tuinkist is alleen mogelijk bij de houten varianten. Een maatwerk tuinkist van metaal of kunststof is helaas niet mogelijk. Verder is het belangrijk om te weten dat een tuinkist op maat niet geretourneerd kan worden.

Maatwerk tuinkist laten maken

Naast onze ruime selectie met tuinkisten kunt u er ook voor kiezen om een tuinkist op maat te laten maken door de medewerkers van Blokhut.com. Zo kunt u kiezen voor een houten tuinkist, een loungekussenkist of een tuinkist op maat. In dat laatste geval willen wij de gewenste buitenmaten graag van u weten. Maar het kan ook zijn dat een bepaald type gereedschap, tuinmeubilair of tuinkussens in de tuinkist moet passen. In dat geval is het voor ons handig dat we de binnenmaten weten. Als u handig bent met gereedschap en hout, dan kunt u ervoor kiezen om de tuinkist zelf te monteren. Maar als u iets minder handig bent, dan is het mogelijk dat een van onze medewerkers de maatwerk tuinkist in elkaar zet. Toch liever geen maatwerk tuinkist? Bekijk dan onze collectie met tuinkisten of loungekussenkisten in de standaard uitvoering.