Zwarte tuinkasten

Een zwarte tuinkast is perfect voor het opbergen van al uw tuinspullen. De zwarte tuinkasten van blokhut.com zijn ruim en waterdicht, en daarom ideaal voor het opslaan van bijvoorbeeld kussens, gereedschap, en andere tuinspullen. Blokhut.com heeft een ruim assortiment aan zwarte tuinkasten.

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten

De voordelen van een zwarte tuinkast

Een zwarte tuinkast heeft veel voordelen. Al uw tuinspullen staan veilig en uit het zicht opgeborgen, waardoor uw tuin er weer netjes uitziet. Daarnaast kunnen onze tuinkasten op verschillende plekken in en rondom uw woning worden geplaatst. De zwarte tuinkasten van blokhut.com zijn geschikt voor in uw tuin, op uw balkon, of op uw terras.

Verschillende soorten zwarte tuinkasten

Blokhut.com heeft zwarte tuinkasten in verschillende modellen. Het perfecte model voor u is afhankelijk van de spullen die u er in wilt opbergen. Wilt u kleine spullen opbergen, zoals gereedschap, dan is een lage tuinkast wellicht iets voor u. Wilt u echter grotere spullen opbergen, zoals kussens, tafels, en stoelen, dan is een hoge tuinkast waarnaar u op zoek bent. Het grote verschil tussen een lage tuinkast en een hoge tuinkast zit hem in de bergruimte. Een hoog model bied meer bergruimte, maar neemt ook meer ruimte en zicht van uw tuin in beslag. Neem ook eens een kijkje naar onze tuinkasten met schuifdeuren.

Tuinkast zwart kopen bij blokhut.com

De meeste zwarte tuinkasten van blokhut.com worden geleverd met voor gemonteerde wanddelen en kunt u dus zelf thuis in elkaar zetten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze montagedienst. Onze tuinspecialisten zal de zwarte tuinkast dan voor u komen monteren. Blokhut.com is dé specialist op het gebied van tuinkasten, met jarenlange ervaring in de tuinbranche.