Tuinkast met schuifdeuren

Op zoek naar een tuinkast met ruime toegang? Dan is een tuinkast met schuifdeuren van blokhut.com perfect voor in uw tuin.

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

De voordelen van een tuinkast met schuifdeuren

Een tuinkast met schuifdeuren van blokhut.com bied een compacte berging met verrassend veel ruimte. Deze tuinkasten zijn voorzien van twee grote schuifdeuren met ruime toegang. Tevens zijn deze schuifdeuren afsluitbaar d.m.v. een hangslot (niet meegeleverd). Door de ruime toegang vormt een tuinkast met schuifdeuren een handige berging voor bijvoorbeeld fietsen en andere grote tuinspullen, zoals tafels en stoelen.

Verschillende soorten tuinkasten met schuifdeuren

Blokhut.com heeft een ruim assortiment aan tuinkasten met schuifdeuren in diverse soorten en maten. U heeft o.a. de keuze tussen een tuinkast met schuifdeur met een plat dak of met een zadeldak. Verder zijn de tuinkasten met schuifdeur leverbaar in diverse materialen, waaronder kunststof en metaal. Tot slot, kunt u een keuze maken tussen verschillende kleuren, waaronder de populaire zwarte tuinkasten.

Tuinkast met schuifdeur online bestellen

De tuinkasten met schuifdeuren van blokhut.com zijn volledig onderhoudsvrij en worden geleverd inclusief verankeringspakket. Daarnaast zijn de wanden van bad verzinkt staal en daardoor volledig roestvrij (nooit meer schilderen dus!). Deze tuinkasten hebben een hoge brandveiligheid en worden zonder vloer geleverd. Blokhut.com is dé specialist op het gebied van tuinkasten!