Tuinkas New Classic 66 hout 184×184

Vanaf:  3.195,00

Transportkosten:
NL€ 25,00 (NL) BE€ 30,00 (BE)

Breedte 184 cm
Lengte 184 cm gootzijde
Goothoogte 150 cm
Nokhoogte 221 cm
Oppervlakte 3,4 m2

  • Houten tuinkas New Classic 66 van Western Red Cedar hout.
  • Inclusief zwart gecoate stalen fundering 12 cm hoog.
  • Voorzien van drempelloze schuifdeur.
  • 10 jaar garantie op de constructie van deze tuinkamer.

Duurzaam en onderhoudsvrij.
Beglazing is 3 mm veiligheidglas.
Voorzien van donkergrijs gecoate goot en regenpijpafvoer.
RVS bevestigingsmateriaal.
1 x dakraam en 2 x uitzetraam in zijgevel.

Levertijd 2-4 weken.
Meer info zie hieronder bij de tabs.

Optioneel:
De kas laten monteren, prijs op aanvraag.

Meer Details →

Houten tuinkas New Classic 66 met handige drempelloze deur

Deze houten kas New Classic 86 is gemaakt van Western Red Cedar hout. Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij. Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot. Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint.

3 mm veiligheidsglas; 
Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving. Deze tuinkamer is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen, geheel ongevaarlijk.

Levering in prefabricage; De New Classic wordt knockdown geleverd.

Kies voor lange Levensduur! Onderhoud van een houten kas:
Hout is een natuurproduct dat reageert op wisselende weersinvloeden. Daarom is het belangrijk hout te verduurzamen en de levensduur ervan te verlengen. Het gebruik van lijnzaadolie verdient de voorkeur: een 100% natuurlijk en milieuvriendelijk conserveringsmiddel.

Gekookte lijnolie; Gekookte lijnolie wordt geadviseerd bij toepassing op onbehandeld ceder- en geïmpregneerd vurenhout. Kies voor door het gebruik van lijnzaadolie voor een 2 tot 3 keer langere levensduur van de kas en kweektafels. De lijnolie is verkrijgbaar in jerrycans van 1 liter, geschikt voor 15-25 m2 hout. Lijnolie is goed houdbaar. U kunt deze met een kwast of roller aanbrengen.

IInrichting New Classic: kweektafels & kweekschappen. De New Classic is leverbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Voor elke uitvoering is een specifieke kweektafel of kweekschap van Red Cedar optioneel verkrijgbaar. In uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de accessoires gelijk aan het frame van de New Classic. De kweektafels hebben een diepte van ca. 50 cm, de schappen zijn half zo breed. Levering is inclusief (roestvrijstalen) bevestigingsmaterialen.

Automatische raamopener: Het luchten van de kas is van levensbelang. Een automatische raamopener draagt daarvoor zorg, ook als u even niet in de buurt bent. Door reactie op temperatuur, wordt het raam automatisch geopend en sluit het wanneer nodig. Raamopeners zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen.

Advies:
Plaats de tuinkamer altijd op een waterpas ondergrond.

Bouwvergunning in Nederland
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het
vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.
Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw kas, muurkas of prieel mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij
u deze aanleveren.

Lengte langs de goot

Breedte

Goothoogte

Nokhoogte

Beglazing zijwanden

Beglazing dak

Aantal dakramen

Materiaal

Type deur(en)

Downloads

Meest gestelde vragen over Hobbykassen

Tips voor gebruik van kassen