Overkapping of Pergola

Om het leef comfort te vergroten in je tuin kun je kiezen voor een overkapping of een pergola. De overkappingen bij blokhut.com hebben een plat dak. Dus nemen optisch niet veel ruimte in. Ook geschikt om tijdens een regenbui buiten te kunnen blijven zitten. Ben je op zoek naar een schaduwplek, dan zijn deze pergola's van hout of aluminium een mooie oplossing. Het dak bestaat dan uit doek die 90-95% de UV stralen tegenhoudt. Het is dus een verschuifbaar dak van stof. Doordat dit systeem is voorzien van en katrol set kun je ervoor kiezen om in of uit de zon te zitten. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Pergola

Mag je niet teveel in de zon, dan is de Pergola met een  harmonicadoek  een goede bescherming tegen het felle zonlicht. De Pergola’s zijn in diverse maatvoeringen leverbaar en de harmonicadoeken in diverse kleuren. Bescherm je huid tegen fel zonlicht met deze Pergola met verschuifbaar schaduwdoek. Wij van blokhut.com leveren deze pergola's in complete pakketten. Dus nagenoeg alles is al voor je bedacht. Alleen nog wel zelf monteren en kiezen welke maatvoering bij jouw omgeving past. Als je meer privacy wilt of last hebt van laaghangende zon, dan zijn de optionele schaduw rolgordijnen een prima aanvulling bij je Pergola. Dit zijn dezelfde kleuren als het harmonicadoek. Wil je het harmonicadoek in de winter niet hoeven te demonteren, dan is het handig om een beschermhoes aan te schaffen.

Overkapping

De overkappingen van blokhut.com zijn een mooie plek voor je ligbed, tuinset, lounge set, je jacuzzi of een dak boven je outdoor kitchen. Ook voor de kinderen een prima beschutte speelplek. Deze houten overkappingen zijn in diverse maten te leveren en zijn uitgevoerd in een solide constructie.