Elementschuurtjes

Elementschuurtjes

Elementschuur online bestellen?

Bent u op zoek naar een betaalbare elementschuur? Dan zijn onze kant-en-klare elementschuurtjes de ideale oplossing. In ons aanbod vindt u elementschuren van metaal en kunststof. Elementschuren zijn slim in te delen voor al uw tuinbenodigdheden, gereedschap, speelgoed en andere spullen die u droog en veilig op wilt bergen. De wanden zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen, waardoor uw elementschuur snel opgebouwd en ingedeeld is. U heeft de keuze uit diverse modellen en kleuren. Een elementschuur van blokhut.com is onderhoudsvriendelijk en heeft een zeer lange levensduur.  

Metalen elementschuur

Een metalen elementschuur is een duurzame opbergoplossing. Een elementschuur is volledig naar wens in te delen, waardoor u flexibel bent als het gaat om opslag. U kunt een elementschuur bijvoorbeeld zo indelen dat er zowel plek is voor een container, als voor de fietsen. Door een tussenwand te plaatsen, heeft u alsnog twee aparte ruimtes. Een metalen elementschuur is zowel losstaand, als tegen een wand te plaatsen. Bescherm uw spullen tegen vocht, schade en diefstal en bekijk ons ruime aanbod.

Kunststof berging

Naast metalen elementschuren heeft Blokhut.com ook een ruim aanbod aan kunststof bergingen. Deze kleine tuinhuisjes voor al uw tuinspullen zijn net als de metalen elementschuren onderhoudsvriendelijk, droog en multi-inzetbaar. De wand- en dakpanelen hebben een dubbelwandige structuur die voor een isolerend effect zorgen. De wand panelen worden tevens versterkt met stalen profielen die de kans op indeuken sterk verminderen.