Elementschuurtjes

Ben je op zoek naar een betaalbare elementschuur? Dan zijn onze kant-en-klare elementschuurtjes de ideale oplossing. In ons aanbod vind je elementschuren van metaal en kunststof en hout. Elementschuren zijn handig voor alle tuinbenodigdheden, gereedschap, speelgoed en andere spullen die je droog en veilig op wilt bergen. De wanden zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen, waardoor jouw elementschuur snel is opgebouwd. Je hebt de keuze uit diverse modellen en kleuren. Er is genoeg keuze in elementschuren van blokhut.com. De houten onbehandelde tuinschuurtjes zul je nog wel even grondig moeten schilderen. Wil je dat niet dan kies je voor onderhoudsvriendelijke metalen of kunststof bergingen met een zeer lange levensduur.

Toont alle 22 resultaten

Toont alle 22 resultaten

Metalen elementschuur

Een metalen elementschuur is een duurzame opbergoplossing. Een elementschuur is volledig naar wens in te delen, waardoor je flexibel bent als het gaat om opslag. Je kunt een elementschuur bijvoorbeeld zo indelen dat er zowel plek is voor een container, als voor de fietsen. Een metalen elementschuur is zowel vrijstaand, als tegen een wand te plaatsen. Bescherm je spullen tegen vocht, schade en diefstal en bekijk ons ruime aanbod.

Kunststof berging

Naast metalen elementschuren heeft Blokhut.com ook een ruim aanbod aan kunststof bergingen. Deze kleine tuinhuisjes voor al uw tuinspullen zijn net als de metalen elementschuren onderhoudsvriendelijk, droog en multi-inzetbaar. De wand- en dakpanelen hebben een dubbelwandige structuur die voor een isolerend effect zorgen. De wand panelen worden tevens versterkt met stalen profielen die de kans op indeuken sterk verminderen.