Tuinhuis OL 304x304 Extra 28mm vanaf

Tuinhuis OL 304x304 in Carbon Grey

Meer afbeeldingen

 • Tuinhuis OL 304x304 in Carbon Grey
 • dakoverstek is 25 cm rondom
 • Optioneel bestel extra verfcoating
 • Tuinhuis OL 304x304 met dubbele draaideur in onbehandeld
 • Plattegrond Tuinhuis OL 304x304
 • schets van opbouw zijwanden
 • tuinhuis OL 304x304 in Platinum grey
 • Tuinhuis OL 304x304 in mooie blauwe kleur Pigeon Blue
 • tuinhuis OL 304x304 in gedompelde uitvoering
 • Tuinhuis OL 304x304 in Dark oak

Tuinhuis OL 304x304 Extra 28mm vanaf

Vanaf: € 2.299,00

Transportkosten

Verzendkosten Nederland Gratis Verzendkosten Nederland Gratis

Softline wandbalken houtdikte 28 mm.
Buitenmaat tuinhuis 304x304 cm. 
Funderingsmaat 304x304 cm.
Dakmaat ca.354,5x354,5 cm.

 • Ruime moderne dubbele draaideur met cilinderslot. 
 • Dakoverstek van 25 cm rondom.
 • EPDM dakrubber met benodigd dakdoorvoer en afvoerpijp.
 • Inclusief drukgeïmpregneerde onderbalken.
 • Vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.

Levertijd:
Onbehandeld ca. 3 weken.
Dompel-geïmpregneerd  ca. 4  weken.
In kleur geschilderd ca. 5 tot 7 weken

Meer info, zie onderstaande tabs.
Stel zelf uw tuinhuis samen en kijk bij de onderstaande opties

* Verplichte velden

Prijs zoals is samengesteld: € 0,00

Prijs zoals is samengesteld: € 0,00

Extra Omschrijving

Kies voor strak model Tuinhuis OL 304x304

De serie Tuinhuis OL met plat dak heeft vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten (uitgezonderd hang en sluitwerk). Deze tuinhuizen zijn zeer degelijk uitgevoerd. De deuren bij 28 mm zijn voorzien van echt glas en een cilinderslot De Softline wandbalken zijn voorzien van messing en groef en worden geschoven in het profiel tegen de steunpaal.

Dit Type OL is eigenlijk gebaseerd op een standaardmodel overkapping en daarna voorzien van wanden en deur. Je kunt dus in een later stadium ook de wanden verwijderen en dan heb je een stabiele overkapping met een plat dak.

Dakbedekking EPDM
De dakbedekking van dit model is van duurzaam EPDM dakrubber. Deze wordt compleet geleverd inclusief de benodigde lijmen, dakdoorvoer en afvoerpijp.

Uitvoering in onbehandeld: Het hout is onbehandeld vurenhout en deze dien je te schilderen met transparante beits of dekkende beits.  De fabrikant adviseert ook de binnenzijde te schilderen om kromtrekken van de planken te voorkomen. Door deze bewerking zal het tuinhuis langer meegaan en er fraaier uitzien.

Uitvoering in dompel-geïmpregneerd. Door het huisje in dompel geïmpregneerd hout te bestellen kies je voor een complete behandeling. Alle planken worden in groene kleur impregneermiddel gedompeld. Het hout zuigt dit op en zo worden alle planken, gaten en kieren hierdoor behandeld. Hierdoor voorkom je houtrot en schimmel en het verlengt de levensduur van je tuinhuis. Je hoeft het tuinhuis niet direct te schilderen nadat je deze hebt gemonteerd. Binnen een jaar moet je wel de tweede en derde laag verf of beits aan de buitenzijde aanbrengen. Indien je het tuinhuis geïmpregneerd bestelt, komt het hout vochtig binnen en is de montage soms wat lastiger doordat het hout is uitgezet.

Uitvoering met verf: Het hout wordt met 1 laag verf behandeld en afhankelijk van de standplaats is het hout van je tuinhuis 3 tot 5 jaar beschermd. Je hebt mooiere kleuren dan de gedompelde uitvoering en de tegenkleur crème wit. Je tuinhuis wordt in een water gedragen, semi-filmvormend, transparante verf geleverd. Deze is waterafstotend en mat van kleur, zodoende blijft er toch een mooie houtstructuur zichtbaar. Je kunt voor de wanddelen van het tuinhuis kiezen uit vier kleuren. Alle andere onderdelen zoals deuren, ramen, gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout worden geleverd in de kleur crème wit. Het hout in de geschilderde uitvoering komt het hout droog binnen, zodat je gelijk aan de slag kun met de montage. 

Tip: Bescherm tijdens het bouwen de nog niet gebruikte planken tegen de zon, zodat ze niet aan een zijde sterk drogen waardoor de planken krom gaan trekken. Je kunt hiervoor een bouwzeil gebruiken of leg de planken in de schaduw. 

Voor meer informatie zie ook pdf meest gestelde vragen in de downloads.

Extra informatie

Extra informatie

Houtdikte 28 mm Noord-Europees vurenhout, softline wandbalken met messing en groef, onderbalken drukgeïmpregneerd 4x6 cm
Buitenmaat 304x304 cm
funderingsmaat 304x304 dakmaat 354,5x354,5 cm
Wandhoogte 214 cm
Nokhoogte 243 cm
Houtbehandeling Naar keuze
Model tuinhuis stapelbouw
Type tuinhuis plat dak
Veranda Steunpalen gelamineerd vurenhout 12x12 cm
Aantal deuren 1 x dubbele draaideur b.148,6 x h.195,5 cm, met echt glas 3 mm doorgangshoogte is 188,5 cm, met cilinderslot
hoogte deur(en) Enkele en dubbele deuren inclusief hang en sluitwerk. Enkele en dubbele deuren standaard linksdraaiend
Levering & Montage

Levering & Montage

Belangrijke melding voor aflevering tuinhuis

Het tuinhuis wordt door de transporteur afgeleverd met wagens van 18 meter lengte. Zij hebben een kooiaap bij zich en zullen het pakket zo dicht mogelijk bij de woning plaatsen. Bedenk echter, dat een 18 meter lange wagen niet op elke plaats kan komen en dan zult je het pakket aan het eind van de straat geleverd krijgen. 

Geef dus duidelijk bij de bestelling aan dat die 18 meter wagen niet bij jou in de straat kan komen. 
Meldt dit dan bij de bestelling, dan belt de chauffeur als hij in de buurt komt en kan hij met je overleggen waar gelost moet worden.
Meldt ook als je afleverplek in een milieuzone zit in de stad!

Downloads