Tuinhuis Octavio 681×380 cm 28 mm met overkapping vanaf

Vanaf: 2.249,00

Transportkosten:
NL Gratis (NL) BE Gratis (BE)

Houtdikte wandplanken 28mm
Buitenmaat 701×400 cm.
Funderingsmaat 681×380 cm.
Dakmaat ca.701×417 cm.
15.63 m2

  • Tuinhuis met overkapping en zadeldak.
  • Voorzien van dubbele draaideur en achterwand.
  • Dakleer.
  • Vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.Levertijd:
    Onbehandeld ca. 3 weken.
    Dompel-geïmpregneerd  ca. 4  weken.
    In kleur geschilderd ca. 5 tot 7 weken.

Meer info, zie onderstaande tabs.

Meer Details →

Tuinhuis Octavio met royale overkapping

Uitvoering in onbehandeld: Het hout is onbehandeld vurenhout en deze dien je te schilderen met transparante beits of dekkende beits.  De fabrikant adviseert ook de binnenzijde te schilderen om kromtrekken van de planken te voorkomen. Door deze bewerking zal de overkapping langer meegaan en er fraaier uitzien.

Uitvoering in dompel-geïmpregneerd. Door het tuinhuis met overkapping in dompel geïmpregneerd hout te bestellen kies je voor een complete behandeling. Alle planken worden in groene kleur impregneermiddel gedompeld. Het hout zuigt dit op en zo worden alle planken, gaten en kieren hierdoor behandeld. Hierdoor voorkom je houtrot en schimmel en het verlengt de levensduur van je tuinhuis. Je hoeft het tuinhuis en overkapping niet direct te schilderen nadat je deze hebt gemonteerd. Binnen een jaar moet je wel de tweede en derde laag verf of beits aan de buitenzijde aanbrengen. Indien je het tuinhuis met overkapping geïmpregneerd bestelt, komt het hout vochtig binnen en is de montage soms wat lastiger doordat het hout is uitgezet.

Uitvoering met verf: Het hout wordt met 1 laag verf behandeld en afhankelijk van de standplaats is het hout van de overkapping 3 tot 5 jaar beschermd. Je hebt mooiere kleuren dan de gedompelde uitvoering en de tegenkleur crème wit. Het tuinhuis met overkapping wordt in een water gedragen, semi-filmvormend, transparante verf geleverd. Deze is waterafstotend en mat van kleur, zodoende blijft er toch een mooie houtstructuur zichtbaar. Je kunt voor de wanddelen kiezen uit vier kleuren. Alle andere onderdelen zoals gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout worden geleverd in de kleur crème wit. Het hout in de geschilderde uitvoering komt het hout droog binnen, zodat je gelijk aan de slag kun met de montage.

Tip: Bescherm tijdens het bouwen de nog niet gebruikte planken tegen de zon, zodat ze niet aan een zijde sterk drogen waardoor de planken krom gaan trekken. Je kunt hiervoor een bouwzeil gebruiken of leg de planken in de schaduw.

Voor meer informatie zie ook pdf meest gestelde vragen in de downloads.

Houtdikte

Buitenmaat

funderingsmaat

Wandhoogte

Nokhoogte

Houtbehandeling

Model

Type tuinhuis

Veranda

breedte deur(en)

,

Dakbedekking

Downloads blokhutten

Klik op onderstaande link voor meer informatie

Veel gestelde vragen tuinhuisjes
Levering en montage tuinhuis
Info geschilderde blokhut
Productblad Octavio