Tuinhuis met overkapping 638×355 Extra 28mm

Vanaf: 3.179,00

Transportkosten:
NL Gratis (NL) BE Gratis (BE)

Softline wandbalken houtdikte 28 mm.
Buitenmaat 588×304 cm.
Binnenmaat tuinhuis 180×280 cm.
Funderingsmaat 588×304 cm.
Dakmaat ca.638,2×354,5 cm.

  • Enkele draaideur met cilinderslot.
  • Tuinhuis kan in spiegelbeeld opgebouwd worden.
  • Dakoverstek van 25 cm rondom.
  • EPDM dakrubber met benodigd dakdoorvoer en afvoerpijp.
  • Inclusief drukgeïmpregneerde onderbalken.
  • Wordt zonder vloer geleverd.
  • Vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.

Levertijd:
Onbehandeld ca. 3 weken.
Dompel-geïmpregneerd  ca. 4 weken.
In kleur geschilderd ca. 5 tot 7 weken.
Stel zelf jouw tuinhuis samen en kijk bij de onderstaande opties.

Meer Details →

Deze serie Tuinhuis met overkapping met plat dak heeft vijf jaar garantie op constructie- en materiaalfouten (uitgezonderd hang en sluitwerk). Deze tuinhuizen zijn zeer degelijk uitgevoerd. De deuren bij 28 mm zijn voorzien van een cilinderslot De Softline wandbalken zijn voorzien van messing en groef en worden geschoven in het profiel tegen de steunpaal. Dit tuinhuis Extra is eigenlijk gebaseerd op een standaardmodel overkapping en daarna voorzien van wanden en deur. Je kunt dus in een later stadium ook de wanden verwijderen en dan heb je een stabiele overkapping met een plat dak.

Dakbedekking EPDM: De dakbedekking van dit model is van duurzaam EPDM dakrubber. Deze wordt compleet geleverd inclusief de benodigde lijmen, dakdoorvoer en afvoerpijp.

Uitvoering in onbehandeld: Het hout is onbehandeld vurenhout en deze dien je te schilderen met transparante beits of dekkende beits.  De fabrikant adviseert ook de binnenzijde te schilderen om kromtrekken van de planken te voorkomen. Door deze bewerking zal het tuinhuis langer meegaan en er fraaier uitzien.

Uitvoering in dompel-geïmpregneerd. Door het huisje in dompel geïmpregneerd hout te bestellen kies je voor een complete behandeling. Alle planken worden in groene kleur impregneermiddel gedompeld. Het hout zuigt dit op en zo worden alle planken, gaten en kieren hierdoor behandeld. Hierdoor voorkom je houtrot en schimmel en het verlengt de levensduur van je tuinhuis. Je hoeft het tuinhuis niet direct te schilderen nadat je deze hebt gemonteerd. Binnen een jaar moet je wel de tweede en derde laag verf of beits aan de buitenzijde aanbrengen. Indien je het tuinhuis geïmpregneerd bestelt, komt het hout vochtig binnen en is de montage soms wat lastiger doordat het hout is uitgezet.

Uitvoering met verf: Het hout wordt met 1 laag verf behandeld en afhankelijk van de standplaats is het hout van je tuinhuis 3 tot 5 jaar beschermd. Je hebt mooiere kleuren dan de gedompelde uitvoering en de tegenkleur crème wit. Je tuinhuis wordt in een water gedragen, semi-filmvormend, transparante verf geleverd. Deze is waterafstotend en mat van kleur, zodoende blijft er toch een mooie houtstructuur zichtbaar. Je kunt voor de wanddelen van het tuinhuis kiezen uit vier kleuren. Alle andere onderdelen zoals deuren, ramen, gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout worden geleverd in de kleur crème wit. Het hout in de geschilderde uitvoering komt het hout droog binnen, zodat je gelijk aan de slag kun met de montage.

Tip: Bescherm tijdens het bouwen de nog niet gebruikte planken tegen de zon, zodat ze niet aan een zijde sterk drogen waardoor de planken krom gaan trekken. Je kunt hiervoor een bouwzeil gebruiken of leg de planken in de schaduw.

Voor meer informatie zie ook pdf meest gestelde vragen in de downloads.

 

Houtdikte

Buitenmaat

funderingsmaat

Wandhoogte

Nokhoogte

Houtbehandeling

Model

Type tuinhuis

Veranda

Aantal deuren

hoogte deur(en)

aflevering

Belangrijke melding voor aflevering overkapping
De overkapping wordt door de transporteur afgeleverd met wagens van 18 meter lengte. Zij hebben een kooi aap bij zich en zullen het pakket zo dicht mogelijk bij de woning plaatsen. Bedenk echter, dat een 18 meter lange wagen niet op elke plaats kan komen en dan zul je het pakket aan het eind van de straat geleverd krijgen.
Geef dus duidelijk bij de bestelling aan dat die 18 meter wagen niet bij jou in de straat kan komen.
Meldt dit dan bij de bestelling, dan belt de chauffeur als hij in de buurt komt en kan hij met je overleggen waar gelost moet worden.
Meldt ook als je afleverplek in een milieuzone zit in de stad
Het is belangrijk dat je de handleiding en instructies die je vindt op het afleverpakket nauwkeurig bestudeerd.
Bij aflevering:
Voordat je de vrachtbrief van de vervoerder ondertekent, dien je het volgende te controleren:
1. Komen de aangeleverde goederen overeen met de gegevens op jouw bestelling?
2. Is het pakket op een pallet en in folie verpakt aangeleverd?
3. Is het bouwpakket aan de buitenkant onbeschadigd?
Belangrijk:
Als aan het bovenstaande niet is voldaan, dien je dit zsm te melden.
De goederen moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden gecontroleerd voor aanvang opbouw.

Downloads Overkappingen

Klik op onderstaande link voor meer info

Aflevering van de overkapping
Veel gestelde vragen tuinhuisjes
info geschilderde blokhut