Harmonicadoeken

Harmonicadoeken

Harmonicadoek in jouw tuin?

Op zoek naar een schaduwplek? Dan is het harmonicadoek een keuze met mogelijkheden.
Dit Harmonicadoek schuift over roestvrijstalen draden dmv een katrollen set. Op deze wijze kun je zelf kiezen of je in of uit de zon wilt vertoeven.
Je kunt het Harmonicadoek op verschillende manieren monteren. In een frame, tussen 2 muren of een combinatie hiervan.

Het doek is half lichtdoorlatend, zo wordt je niet van het licht afgesloten maar heb je wel schaduw. Slim nietwaar.
Er zijn vele maten en kleuren verkrijgbaar. Heb je advies nodig bij je keus bel of mail ons gerust

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Harmonica schaduwdoek

Het harmonica schaduwdoek is voorzien van een katrolset waardoor je het schaduwdoek op en neer kunt schuiven. Het bijgeleverde kabelset zorgt ervoor dat het Harmonicadoek over deze kabels schuift. Daardoor kun je kiezen wel of geen schaduw. Je kunt dit schaduwdoek monteren tussen twee muren, in een frame of Pergola of een combinatie hiervan. Ben je op zoek naar een kant en klare pergola, dan kun je deze ook bij blokhut.com bestellen inclusief het harmonicadoek zodat je een compleet pakket krijgt thuis geleverd. Dit Harmonicadoek is niet helemaal is dicht geweven. Je hebt daardoor wel uitzicht naar boven.

Je ziet de vogels en vliegtuigen voorbijvliegen. Tevens kan de wind er toch nog doorheen kan waaien waardoor het niet benauwd wordt.
Ook de kleur is natuurlijk in je tuin best belangrijk voor een mooi geheel. Kijk eens naar de kleur kozijnen in je huis, of je tuinmeubel set, welke kleur harmonicadoek past het beste bij jou omgeving?

Harmonicadoeken online

Er zijn verschillende kleuren en ook verschillende maten Harmonicadoek leverbaar. Wil je echt zoveel mogelijk uit de zon vertoeven, dan kun je voor de laaghangende zon eventueel ook nog de combinatie maken van het harmonica schaduwdoek en het schaduwrolgordijn. In veel gevallen zijn ze in dezelfde kleur te leveren. Je kunt dit schaduwrolgordijn ook bestellen op onze site bij blokhut.com. In de winter kun je het doek laten hangen zonder dat het doek aangetast wordt, mits je het harmonicadoek beschermt door een beschermhoes aangepast aan de breedtemaat van het schaduwdoek. Neem je geen beschermhoes dan kun je het Harmonicadoek het beste in de winter verwijderen.