Pergola met harmonicadoek

Pergola met harmonicadoek

Maak het je niet moeilijk, kies voor een kant en klare Pergola!

Een slimme keuze is een kant en klare Pergola van Douglas hout in combinatie met een harmonica doek in u uw gewenste kleur.
U hoeft niets meer te bedenken het pakket is voor u samengesteld. Het frame is voorzien van de stevige Pergola kits zodat er een stevige constructie ontstaat.
Je kun kiezen uit verschillende soorten pergola's. Een vrijstaand model pergola, een pergola langs de muur of een pergola tegen de muur.
Natuurlijk afhankelijk waar je de pergola wilt plaatsen. De pergola's zijn leverbaar in diverse maatvoeringen met verschillende kleuren harmonicadoek.

Dit handige pakket wordt geleverd met alle montage benodigdheden inclusief het katrollen set om het harmonicadoek heen en weer te schuiven. 
Voor het verankeren van de palen kun je gebruikmaken van de optionele vloerelementen. Het doek kun je het beste in de winter verwijderen zodat het winterse klimaat geen invloed heeft op het doek. Maar nuttig is om eventueel het bijpassende beschermhoek te bestellen zodat je het doek kunt beschermen tegen weersinvloeden, en deze niet binnen hoeft te halen, en minder schoon hoeft te maken. Om u nog beter inzicht te bieden kunt u onze montage video's bestuderen vanuit uw luie stoel en de montage overzichtelijk voorbereiden. Na de montage is het goed rusten en kunt u genieten van uw nieuwe plek in de tuin of aan het huis. Ook kunt u aan de balken nog een schaduwrolgordijn monteren. Handig bij laaghangende zon, als afscheiding of voor meer privacy. Laat het zonnetje maar lekker gaan schijnen.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)