Pergola vrijstaand

Om het leef comfort te vergroten in je tuin kun je kiezen voor een Pergola. Ben jij op zoek naar een schaduwplek, dan zijn deze pergola's van hout of aluminium een mooie oplossing. Het dak bestaat dan uit een verschuifbaar doek die 90-95% de UV stralen tegenhoudt. Het is dus een verschuifbaar dak van stof. Doordat dit systeem is voorzien van en katrol set kun je kiezen om in of uit de zon te zitten. De pergola's zijn in diverse maten leverbaar en jij kiest voor jouw geliefde kleur doek. De Pergola heeft een prima stevige constructie. Niks gaan zaagwerk, we hebben het allemaal al voor jou bedacht. Nu alleen nog even zelf monteren. Ook vind je op deze site van blokhut.com een Pergola tegen de muur of een Pergola langs de muur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Houten pergola voor iedere tuin.

Mag je niet teveel in de zon, dan is de Pergola met een harmonicadoek een goede bescherming tegen het felle zonlicht. De Pergola’s zijn in diverse maatvoeringen leverbaar en de harmonicadoeken in diverse kleuren. Bescherm je huid tegen fel zonlicht met deze pergola met verschuifbaar schaduwdoek. Wij van blokhut.com leveren deze pergola's in complete pakketten. Dus nagenoeg alles is al voor je bedacht. Alleen nog zelf monteren en kiezen welke maatvoering bij jouw omgeving past. harmonicadoek. Wil je het harmonicadoek in de winter niet hoeven te demonteren, dan is het handig om een beschermhoes aan te schaffen.

Aluminium pergola kopen?

De overkappingen van blokhut.com zijn een mooie plek voor je ligbed, tuinset, lounge set, je jacuzzi of een dak boven je outdoor kitchen. Ook voor de kinderen een prima beschutte speelplek. Deze houten overkappingen zijn in diverse maten te leveren en zijn uitgevoerd in een solide constructie. Naast een brede selectie aan houten overkappingen, vind je bij blokhut.com ook een ruime selectie aluminium pergola's. Deze zijn licht en sterk met een strakke, moderne look and feel. Bestel je houten overkapping of aluminium pergola bij blokhut.com en profiteer van onze service. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen bij het vinden van het juiste product en kunnen wij u adviseren over het gebruik en onderhoud van jouw overkapping of pergola. Daarnaast zorgen wij voor een snelle en hoogwaardige levering van jouw producten.