Pergola tegen de muur

Kies voor een kant en klaar systeem voor een pergola tegen de muur. Alles is al gemeten en gezaagd en het houtpakket is voorzien van de benodigde montageonderdelen. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welk kleur doek je het meest bevalt. Kies voor gemak met deze stevige Pergola tegen de muur.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Plaats een Pergola tegen de muur

Zowel de Pergola’s tegen de muur en de schaduwdoeken zijn in diverse maatvoeringen leverbaar. De verschuifbare harmonicadoeken zijn leverbaar in diverse kleuren. Bescherm je huid tegen fel zonlicht met deze pergola met verschuifbaar schaduwdoek. Wij van blokhut.com leveren deze pergola's in complete pakketten.Dus nagenoeg alles is al voor je bedacht. Alleen nog zelf monteren en kiezen welke maatvoering bij jouw omgeving past. harmonicadoek. Wil je het harmonicadoek in de winter niet hoeven te demonteren, dan is het handig om een beschermhoes aan te schaffen.Dus een prima product oplossing als je niet teveel in de zon mag.

Waarvoor gebruik je een Pergola 

De pergola's van blokhut.com zijn een mooie plek voor je ligbed, tuinset, lounge set, je jacuzzi of een dak boven je outdoor kitchen. Ook voor de kinderen een prima beschutte speelplek. Deze houten overkappingen zijn in diverse maten te leveren en zijn uitgevoerd in een solide constructie. Bestel je een pergola bij blokhut.com profiteer dan van onze service. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw toekomstige pergola en kunnen wij u adviseren over het gebruik en onderhoud.