Pergola langs de muur

Pergola langs de muur is klaar systeem. Is voorzien van een stevige constructie benodigde montageonderdelen en jouw gewenste maat en kleur doek. Op zoek naar een schaduwplek in jouw tuin is deze pergola's van hout de een creatieve keuze. Het verschuifbaar doek houdt 90-95% de UV stralen tegenhoudt. Er is keuze om in of uit de zon de zitten door het verschuifbaar dak van stof. Veel keuze in de maatvoering van de pergola vindt je bij ons bij blokhut.com. Wij adviseren je graag voor de juiste keuze en oplossing in jouw tuin.

Een pergola geeft je keuzes

De pergola's zijn in diverse maten leverbaar en jij kiest voor jouw geliefde kleur doek. De Pergola heeft een prima stevige constructie. Niks gaan zaagwerk, we hebben het allemaal al voor jou bedacht. Nu alleen nog even zelf monteren. Doordat dit systeem is voorzien van en katrol set kun je kiezen om in of uit de zon te zitten.  Ook vind je op deze site van blokhut.com een Pergola tegen de muur of een Pergola vrijstaand.

Pergola langs de muur

Zowel de Pergola’s langs de muur en de schaduwdoeken zijn in diverse maatvoeringen leverbaar. De verschuifbare harmonicadoeken zijn leverbaar in diverse kleuren. Bescherm je huid tegen fel zonlicht met deze pergola met verschuifbaar schaduwdoek. Wij van blokhut.com leveren deze pergola's in complete pakketten.Dus nagenoeg alles is al voor je bedacht. Alleen nog zelf monteren en kiezen welke maatvoering bij jouw omgeving past. harmonicadoek. Wil je het harmonicadoek in de winter niet hoeven te demonteren, dan is het handig om een beschermhoes aan te schaffen.Dus een prima product oplossing als je niet teveel in de zon mag.

Waarvoor gebruik je een Pergola 

De pergola's van blokhut.com zijn een mooie plek voor je ligbed, tuinset, lounge set, je jacuzzi of een dak boven je outdoor kitchen. Ook voor de kinderen een prima beschutte speelplek. Deze houten overkappingen zijn in diverse maten te leveren en zijn uitgevoerd in een solide constructie. Bestel je een pergola bij blokhut.com profiteer dan van onze service. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen bij het vinden van jouw toekomstige pergola en kunnen wij u adviseren over het gebruik en onderhoud.