Pergola

In principe is een pergola een (veelal houten) constructie die bedoeld is om planten tegenop te laten groeien. Echter, worden pergola’s ook veelvuldig gebruikt als overkapping of om schaduw in een tuin te maken. Door de combinatie met verschillende schaduwdoeken is er veel mogelijk qua uitstraling.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Pergola met doek als zonwering gebruiken

Een pergola met doek is een ideale zonwering in de tuin: Het zorgt voor enige verkoeling, maar zorgt ten opzichte van andere overkapping wel voor een open uitstraling van de tuin. Ook kan je het schaduwdoek verwijderen om vervolgens wel in de zon te zitten. Zo is een pergola multifunctioneel en dus ook perfect geschikt voor kleinere tuinen of dakterrassen. Een ander voordeel van een pergola met doek is dat een doek nog enigszins licht doorlaat, wat er dus voor zorgt dat het niet erg donker is. Hierdoor kan u dus zonder problemen nog een boek lezen zonder in de felle zon te zitten. Bovendien kunnen onze pergola’s met verschillende doeken geleverd worden, zodat u altijd een passend ontwerp vindt voor in uw tuin. Ga bijvoorbeeld voor een licht gekleurde houten pergola met groen schaduwdoek voor een frisse look, of kies een donkere aluminium pergola met lichtgekleurd doek voor een bijzonder luxe uitstraling.

Houten pergola en andere soorten pergola’s

Bij Blokhut.com vind je verschillende soorten pergola’s. We hebben bijvoorbeeld een ruim assortiment aan houten pergola’s. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Iedere houten pergola is vervaardigd uit hout van de beste kwaliteit, wat zorgt voor een stevige en robuuste uitstraling. Deze zijn dus ideaal te matchen met andere houten producten uit ons assortiment, zoals een tuinkast, fietsenberging of kliko ombouw. Verder bieden wij een selectie met aluminium pergola’s ook deze zijn in verschillende afmetingen en kleuren te verkrijgen.

Pergola kopen bij Blokhut.com

Online een pergola kopen bij Blokhut.com is eenvoudig en biedt veel voordelen. Zo kan je kiezen uit veel verschillende soorten pergola’s tegen scherpe prijzen. Daarnaast zorgen wij voor professioneel transport zodat je bestelling onbeschadigd aankomt. Ook profiteer je bij veel van onze producten van gratis transport. Kijk bij het product zelf of dit het geval is en wat de levertijd van dat product is. Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. Als je de ideale pergola gevonden hebt, dan is het ook eenvoudig om deze te bestellen. Vul je gegevens in en betaal veilig met iDeal, wij zorgen er dan voor dat je snel kan genieten van jouw bestelling.