Overkapping

De overkappingen bij blokhut.com hebben meestal een plat dak Dus nemen optisch niet veel ruimte in. Deze modellen zijn geschikt om tijdens een regenbui buiten te kunnen blijven zitten. Of wat dacht je om lekker te loungen, voor boven je jacuzzi of een plekje voor je outdoor kitchen. Bij blokhut.com vind je genoeg mogelijkheden binnen deze collectie van overkappingen. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

39 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

39 artikel(en)

Onze overkappingen zijn leverbaar in diverse maten. Bovendien kun je ook kiezen voor de Overkapping Plus. Deze overkappingen zijn voorzien van een achter en zijwand. Zo zit je lekker beschuit onder je luifel of overkapping. Tevens kun je ook kiezen in verschillende kleuruitvoeringen. Weet je nog niet zo goed een keuze te maken wat precies bij je past, vraag je dan af waarvoor je een overkapping wilt gebruiken. Leuke overdekte speelplek voor de kinderen, of als motorstalling, fietsstalling of scootmobiel stalling. Misschien wil je er wel een leuke buitenkamer van maken om lekker beschut in je tuin te vertoeven. Wat dacht je van een outdoor kitchen ruimte. Geen paniek als het wat minder weer is want je staat immers beschut. Behalve dat een overkapping heel functioneel is wil het oog ook nog wat. Voor het uitzicht naar je tuin kan het een leuke blikvanger zijn die overkapping van jou! Zo zie maar, bij de overkappingen van blokhut.com is er vast een model overkapping voor jou te vinden.

Overkapping voor in de tuin

Bij Blokhut.com vind je verschillende soorten overkappingen. Zo vind je altijd het juiste exemplaar voor in jouw tuin. Zo kan je bij ons terecht voor reguliere overkappingen, maar ook voor een tuinhuis met overkapping, carport en een pergola. Dit zorgt ervoor dat je tijdens regenachtige zomerdagen toch buiten kan zitten. Bovendien zorgt een overkapping ervoor dat je tijdens warme dagen toch verkoeling vindt in de schaduw. Zo kan je extra lang genieten van het mooie weer in de frisse lucht. Het gebruik van onze overkappingen als carport biedt ook vele voordelen: zo zorgt dit ervoor dat je in de winter niet zo vaak hoeft te krabben én het wordt in de zomer niet te warm in de auto. Zo zijn onze overkappingen multifunctioneel.

Houten overkapping voor het terras

Een groot gedeelte van onze overkappingen zijn gemaakt van de beste soorten hout. Deze zijn leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ga bijvoorbeeld voor licht hout, donker hout of geverfd hout. Bovendien zijn onze houten overkappingen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en eventueel met wanden. Zo wordt jouw overkapping een aanvulling op de uitstraling van je tuin, ongeacht jouw stijl. Een overkapping op een terras kan ook uitstekend: dit zorgt ervoor dat je terras zowel plekken met zon als schaduw kent en geeft een plek om te schuilen tijdens regenachtige dagen. Naast de houten uitvoeringen vind je bij ons ook een selectie aluminium overkappingen. Deze zijn extra licht en zorgen voor een moderne look aan jouw terras of tuin. Daarnaast is een aluminium overkapping relatief onderhoudsvriendelijk.

Overkapping kopen bij Blokhut.com

Een overkapping kopen bij Blokhut.com heeft vele voordelen. Zo heb je een ruim assortiment met overkappingen in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Mocht je gewenste uitvoering er desondanks niet tussen zitten? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij wat er mogelijk is. Onze overkappingen worden snel, maar vakkundig geleverd. Hierdoor heb jij je overkapping snel in huis, maar bovenal zorgen wij ervoor dat je overkapping zorgvuldig vervoerd wordt.