Overkapping Kirian 380×300

Vanaf:  1.849,00

Transportkosten:
NL Gratis (NL) BE€ 50 (BE)

Houtdikte wandplanken 28 mm.
Buitenmaat 400×320 cm.
Funderingsmaat 380×300 cm.
Dakmaat ca. 420×406 cm.
Dakhelling 16 º
Vloeroppervlak 11m2

  • Overkapping met zadeldak.
  • Ook in spiegelbeeld te bouwen.
  • Voorluifel 69 cm.
  • Voorzien van zijwand en achterwand.
  • Inclusief dakleer en Dakverankeringset.
  • Twee jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.
  • Levertijd:
  • Onbehandeld ca. 3 werkweken.
  • Druk-geïmpregneerd ca. 3 werkweken.
  • In kleur geschilderd   ca. 6 werkweken.

Meer info, zie onderstaande tabs.

Meer Details →
Artikelnummer: KIRIAN Categorieën: , Tags: , , ,

Sfeervolle vrijstaande overkapping Kirian

Categorie: Overkapping

Uitvoering in onbehandeld: Het hout is onbehandeld vurenhout en deze dien je te schilderen met transparante beits of dekkende beits.  De fabrikant adviseert ook de binnenzijde te schilderen om kromtrekken van de planken te voorkomen. Door deze bewerking zal de overkapping langer meegaan en er fraaier uitzien.

Uitvoering in dompel-geïmpregneerd. Door de vrijstaande overkapping Kirian in dompel geïmpregneerd hout te bestellen kies je voor een complete behandeling. Alle planken worden in jouw gewenste kleur impregneermiddel gedompeld. Het hout zuigt dit op en zo worden alle planken, gaten en kieren hierdoor behandeld. Hierdoor voorkom je houtrot en schimmel en het verlengt de levensduur van je tuinhuis. Je hoeft de overkapping niet direct te schilderen nadat je deze hebt gemonteerd. Binnen een jaar moet je wel de tweede en derde laag verf of beits aan de buitenzijde aanbrengen. Indien je de overkapping geïmpregneerd bestelt, komt het hout vochtig binnen en is de montage soms wat lastiger doordat het hout is uitgezet.

Uitvoering met verf: Het hout wordt met 1 laag verf behandeld en afhankelijk van de standplaats is het hout van de overkapping 3 tot 5 jaar beschermd. Je hebt mooiere kleuren dan de gedompelde uitvoering en de tegenkleur crème wit. De overkapping wordt in een water gedragen, semi-filmvormend, transparante verf geleverd. Deze is waterafstotend en mat van kleur, zodoende blijft er toch een mooie houtstructuur zichtbaar. Je kunt voor de wanddelen kiezen uit vier kleuren. Alle andere onderdelen zoals gevellijstwerk, afdeklijsten en balkhout worden geleverd in de kleur crème wit. Het hout in de geschilderde uitvoering komt het hout droog binnen, zodat je gelijk aan de slag kun met de montage.

Tip: Bescherm tijdens het bouwen van de vrijstaande overkapping Kirian de nog niet gebruikte planken tegen de zon, zodat ze niet aan een zijde sterk drogen waardoor de planken krom gaan trekken. Je kunt hiervoor een bouwzeil gebruiken of leg de planken in de schaduw.

Voor meer informatie zie ook pdf meest gestelde vragen in de downloads.

Houtdikte

Buitenmaat

,

Funderingsmaat

Wandhoogte

Nokhoogte

Houtbehandeling

Model

Type tuinhuis

Veranda

Dakbedekking

Downloads blokhutten

Klik op onderstaande link voor meer informatie:
Veel gestelde vragen tuinhuisjes
Levering en montage tuinhuis
Info geschilderde blokhut
Behandeling ongeschilderd tuinhuis