Muurkas Veranda 129 293×439 in blank of antraciet vanaf

Vanaf:  3.995,00

Lengte: 293 cm
Breedte; 439 cm (gootzijde)
Goothoogte 180 cm*
Nokhoogte: 259 cm*
Oppervlakte 12,9 m2
*Hoogtemaat is inclusief optionele 12 cm hoge fundering.

 • Leverbaar in Blank en gepoedercoat aluminium RAL 7016 antraciet.
 • 1 x dubbele deelbare draaideur voorzien van met deurstopper met sleutelslot.
 • Toegang is drempelloos d.m.v. verzonken fundering.
 • 2 x ramen in de zijgevel voorzien van uitzetstang.
 • Deuren, ramen zijn zwart gecoat.
 • Duurzaam en onderhoudsvrij.
 • Beglazing zijwanden 3 mm veiligheidsglas + kliklijsten.
 • Beglazing dak 10 mm polycarbonaat + kliklijsten.
 • Dakgoot met scharnierende afsluiting met een kunststof regenpijpafvoer.
 • Bevestigingsmateriaal aluminium.
 • 10 jaar garantie op de constructie van deze kas.
 • Bouwpakket inclusief gratis bezorging.

Optioneel:
Veranda laten monteren, prijs op aanvraag.

Ook leverbaar in:
149 x 296 cm bekijk

221×296 cm bekijk
Voor meer info zie onderstaande tabs.
Veranda laten monteren, prijs op aanvraag.

Heb je  nog vragen over jouw toekomstige Muurkamer of wil je deze op een showterrein bekijken? Contact ons.

 

Meer Details →

Waar wil jij de Veranda voor gebruiken?

Muurkamers zijn een bijzondere aanwinst in uw tuin. U kunt er al vroeg in het voor en najaar in vertoeven als de zon zich laat zien. Ook een heerlijke plek voor de koele zomeravonden om heerlijk van uw tuin en de buitenlucht te genieten. Of om te kweken en te stekken of uw kuipplanten in te laten overwinteren. Voor het gebruik van planten kunt u dus de wand of de muur gebruiken die nog vrij is. U kunt daarbij een hoop energie en ruimte besparen. Vaak wordt de CV doorgetrokken naar de muurkas.

U kunt de ruimte in de Veranda ook als extra leefruimte gebruiken, dinerruimte, hobby of vergaderruimte, lekker chillen etc.
De Muurkamer Veranda is leverbaar in 4 maten en u kunt kiezen uit een blanke of antraciet uitvoering met zwarte deuren en ramen.

Beglazing: De Muurkamer Veranda maakt gebruik van een combinatie beglazing:
10 mm dik en dubbelwandig polycarbonaat voor het dak en 3 mm dikveiligheidsglas voor de zijwanden, deuren en ramen. Op die manier blijft het zicht van binnen naar buiten, en andersom, behouden. Het polycarbonaat zet fel zonlicht om naar diffuus groeilicht als u deze gaat gebruiken voor kweekruimte, wat verbranding van gewassen voorkomt en bijdraagt aan een ideaal klimaat. De afdichting wordt met behulp van kunststof lijsten, in een antracietgrijze kleur, gefixeerd aan het frame.

Waarom veiligheidsglas: Het woord zegt het al. Als 3 mm Veiligheidsglas valt of breekt, dan spat dit glas in duizenden stukje uiteen. Het voordeel daarvan is dat u dus niet bang hoeft te zijn voor snijwonden in tegenstelling tot tuindersglas. Dus ook heel veilig als er kleine kinderen in de buurt zijn.

Interieur: Om uw muurkamer in te richten kunt u gebruik maken van een werktafel en of schap. Voor de plantenliefhebbers kan deze benut worden als kweektafel en als kweekgoot. Voor de recreant handig om spullen op te plaatsen. Zowel de tafel als de goot zijn leverbaar in twee maatvoering 141 en 213 cm breed. De tafel is voorzien van een handige opberglade en beide zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat. U kunt ze op gewenste hoogte monteren aan de het profiel aan de binnenzijde van de muurkamer.

Heb ik voor de veranda een bouwvergunning nodig?
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.
Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw kas, muurkas of prieel mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij
u deze aanleveren.

Hoe plaats ik de muurkas?
De muurkas moet geplaatst worden op een vlakke ondergrond, d.w.z. ontdaan van alle obstakels, wortels funderingen etc. Bij een muurkas moet tevens een stabiele vlakke achterwand aanwezig zijn.
De optionele kant en klare fundering vormt de basis om de muurkas probleemloos op te bouwen.

Lengte langs de goot

Breedte

Goothoogte

Nokhoogte

beglazing zijwanden

3 mm veiligheidsglas

Beglazing dak

Aantal dakramen

Materiaal

Type deur(en)

Downloads

Meest gestelde vragen over Hobbykassen

Tips voor gebruik van kassen