Actie Muurkas New Classic 106 Lean-To 194×299

Vanaf:  3.495,00

Nu een leuke actieprijs zolang de voorraad strekt op is op!

Lengte 299 cm gootzijde
Breedte 194 cm
Goothoogte 150 cm
Nokhoogte 228 cm
Oppervlakte 5,8 m2

  • Levertijd 2-4 werkweken.
  • Fraaie houten muurkas New Classic 106 van Western Red Cedar hout.
  • Voorzien van zwart gecoate fundering.
  • 10 jaar garantie op de constructie van deze tuinkamer.
  • Duurzaam en onderhoudsvrij.

Beglazing is 3 mm veiligheidsglas.
Voorzien van grijs gecoate goot en regenpijpafvoer.
RVS bevestigingsmateriaal.
Voorzien van drempelloze schuifdeur.
2 x dakraam.
1 x uitzetraam in zijgevel.
Voor meer info zie onderstaande tabs.

Optioneel:
De kas laten monteren, prijs op aanvraag.

Meer Details →

Muurkas Classic Lean-To 106 biedt veel mogelijkheden

Ook deze muurkamer is gemaakt van ‘Western Red Cedar’ hout. Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij. Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot. Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint.

3 mm veiligheidsglas
Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving. Deze tuinkas is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden botte deeltjes uiteen, geheel ongevaarlijk.

Kies voor lange Levenduur!
Onderhoud van een houten kas:
Hout is een natuurproduct dat reageert op wisselende weersinvloeden. Daarom is het belangrijk hout te verduurzamen en de levensduur ervan te verlengen. Het gebruik van lijnzaadolie verdient de voorkeur: een 100% natuurlijk en milieuvriendelijk conserveringsmiddel.
Gekookte lijnolie;
Gekookte lijnolie wordt geadviseerd bij toepassing op onbehandeld ceder- en geïmpregneerd vurenhout. Kies voor door het gebruik van lijnzaadolie voor een 2 tot 3 keer langere levensduur van de kas en kweektafels.De lijnolie is verkrijgbaar in jerrycans van 1 liter, geschikt voor 15-25 m2 hout. Lijnolie is goed houdbaar. U kunt deze met een kwast of roller aanbrengen.

Opties:
Inrichting muurkamer Classic Lean-To:
kweektafels & kweekschappen
Dit model is leverbaar in 2 en maatvoeringen. Voor elke uitvoering is een specifieke kweektafel of kweekschap optioneel verkrijgbaar. In uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid zijn de accessoires gelijk aan het frame . De kweektafels hebben een diepte van ca. 50 cm, de schappen zijn half zo breed. Levering is inclusief (roestvrijstalen) bevestigingsmaterialen.

Automatische raamopener:
Het luchten is van levensbelang. Een automatische raamopener draagt daarvoor zorg, ook als u even niet in de buurt bent. Door reactie op temperatuur, wordt het raam automatisch geopend en sluit het wanneer nodig. Raamopeners zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen.

Advies:
Plaats de tuinkamer altijd op een waterpas ondergrond.

Bouwvergunning in Nederland
Ga naar www.omgevingsloket.nl van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.
Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningsvrij uw kas, muurkas of prieel mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze aanleveren.

Hoe plaats ik de muurkas?
De muurkas moet geplaatst worden op een vlakke ondergrond, d.w.z. ontdaan van alle obstakels, wortels funderingen etc. Bij een muurkas moet tevens een stabiele vlakke achterwand aanwezig zijn. De kant en klare fundering vormt de basis om de muurkas probleemloos op te bouwen.

Lengte langs de goot

Breedte

Goothoogte

Nokhoogte

Beglazing zijwanden

Beglazing dak

Aantal dakramen

Materiaal

Type deur(en)

Breedte deur(en)

Hoogte deur(en)

Downloads

Meest gestelde vragen over Hobbykassen

Tips voor gebruik van kassen