Houten plantenbak vierkant

Op zoek naar een houten plantenbak om uw terras of tuin wat extra kleur te geven? Blokhut.com heeft een mooie collectie aan vierkante houten plantenbakken die geschikt zijn voor planten, struiken en kleine bomen. Liever een rechthoekige houten plantenbak? Blokhut.com heeft houten plantenbakken in diverse soorten en maten.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Houten plantenbak vierkant naar uw wens

Houd u van een opvallend kleurtje? Verf dan uw vierkante houten plantenbak in een kleur naar uw wens, waardoor deze helemaal aansluit op uw smaak. Houd u daarnaast van afwisseling? Onze vierkante houten plantenbakken kunnen uitgerust worden met wieltjes, waardoor deze makkelijk verrijdbaar zijn. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment de indeling van uw terras of tuin veranderen.

De voordelen van een vierkante plantenbak van hout

Een vierkante houten plantenbak van blokhut.com heeft verschillende voordelen, waaronder gaten in de bodem die zorgen voor de afvoer van overtollig water. Daarnaast hebben wij ook vierkante houten plantenbakken inclusief wielen in ons assortiment. Een houten plantenbak is vaak zwaar en deze wieltjes zorgen er voor dat de plantenbak makkelijk verrijdbaar is. Verder kunt u de vierkante houten plantenbakken ook gebruiken als afscheiding voor uw terras of uw buren, of als bescherming tegen de wind.

Bestel een vierkante houten plantenbak online

Een vierkante houten plantenbak bestelt u eenvoudig en snel online bij blokhut.com. Onze plantenbakken zijn kant en klaar en inclusief montage. Blokhut.com heeft jarenlange ervaring in de tuinbranche en is dus dé vakspecialist op dit gebied. Wij gebruiken alleen hout van topkwaliteit voor het maken van onze vierkante houten plantenbakken.

Heeft u vragen over houten plantenbakken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze tuinspecialisten staan altijd voor u klaar!