Houten plantenbak rechthoek

Blokhut.com heeft een ruim assortiment aan rechthoekige houten plantenbakken. Houten plantenbakken geven extra kleur aan uw terras of tuin en zijn geschikt voor planten, struiken of kleine bomen. Liever een vierkante houten plantenbak? Blokhut.com heeft het allemaal.

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Houten plantenbak rechthoek naar uw wens

Schilder uw rechthoekige houten plantenbak in elke gewenste kleur zo dat deze een echte blikvanger wordt in uw tuin, of plaats verschillende soorten plantenbakken bij elkaar voor wat variatie. Daarnaast kunt u kiezen voor rechthoekige houten plantenbakken met wielen, zo dat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Zo kunt u de indeling van uw tuin op elk moment veranderen. Verder kunt u de rechthoekige houten plantenbakken ook gebruiken als afscheiding voor uw terras of uw buren.

De voordelen van een houten plantenbak rechthoek

Een rechthoekige houten plantenbak heeft veel voordelen. Deze plantenbakken hebben een zeer strakke vormgeving en de bodem is voorzien van gaten voor het eenvoudig afvoeren van overtollig water. Daarnaast kunnen onze rechthoekige houten plantenbakken ook voorzien worden van wielen, waardoor iedereen deze zware plantenbakken eenvoudig kan verplaatsen. Zo voorkomt u rugklachten! Een rechthoekige houten plantenbak geeft altijd een bijzondere uitstraling aan uw terras of tuin, waar u deze ook wilt plaatsen.

Bestel een rechthoekige houten plantenbak online bij blokhut.com

Bespaar een hoop tijd door een rechthoekige houten plantenbak eenvoudig en snel online te bestellen bij blokhut.com. Wij leveren onze plantenbakken kant en klaar en deze worden ter plekke voor u gemonteerd. Blokhut is dé vakspecialist op het gebied van houten plantenbakken, met jarenlange ervaring. Onze rechthoekige houten plantenbakken zijn dus ook van topkwaliteit hout en tevens goed te behandelen met bijvoorbeeld verf of beits.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag aan een van onze tuinspecialisten. U kunt uw vragen eenvoudig stellen door middel van het invullen van het contactformulier. Wij zullen u vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.