Muurkas New Cedar Garden inclusief fundering, achterwand, tafel+schap+ 3 mm vh glas

1.549,00

Transportkosten:
NL Gratis (NL) BE Gratis (BE)

Lengte 128 cm
Breedte 75 cm
Goothoogte135 cm
Nokhoogte 139 cm
Oppervlakte 0,96 m2.

Een compacte patiokas handig van formaat met een fraaie uitstraling.
Eenvoudig te plaatsen op balkon of terras.
De New Cedar Garden wordt geleverd inclusief:
achterwand, dubbele schuifdeuren,
dakraam, 1 kweektafel en 1 schap.

Tevens is de patiokas voorzien van een verlaagde grijs gecoate stalen fundering
waardoor het cederhout niet in aanraking komt met de ondergrond.
Helemaal compleet dus.
Levering vind plaats in prefabricage,
dit betekent dat alle grote elementen bij levering al zijn gemonteerd.

Artikelnummer: MUURKAS NEW CEDAR WALL GARDEN Categorieën: , , ,

Houten muurkas New Cedar Garden

Dit is een zeer compacte muurkas en echte eyecatcher! Handig van formaat, en daarom eenvoudig te plaatsen op balkon of terras. Heel dicht bij de keukendeur natuurlijk. Heeft u tijdens het koken altijd eigen groenten en fijne kruiden binnen handbereik. Lekker vers en onbespoten!

Uniek model.
De New Cedar Garden is gemaakt van ‘Western Red Cedar??? hout. Gecertificeerd en afkomstig uit goed beheerde bossen van het westelijk zeegebied van Noord-Amerika. Bovendien duurzaam en onderhoudsvrij. Cederhout is een levend natuurproduct en moet blijven ‘ademen’. Zo blijft het jarenlang vrij van rot. Met de tijd zal de houtkleur veranderen naar een zacht lichtgrijze tint.

Kies voor veiligheid, dus voor 3 mm veiligheidsglas.
Een veilige omgeving is belangrijk voor uzelf, maar zeker ook voor de kinderen in uw omgeving. Deze tuinkas is voorzien van 3 mm veiligheidsglas uit één stuk en is daarmee tot zes keer sterker dan tuindersglas. En als het toch breekt? Dan valt het in duizenden deeltjes uiteen, vrijwel ongevaarlijk.

Advies:
De Cedar Wall Garden verdient een opvallende plek. Bij voorkeur tegen een stabiele en vlakke muur of schutting. Levering vindt plaats in prefabricage: alle zijden, evenals de deuren en het dakraam worden gemonteerd en compleet met glaswerk, geleverd. Het aan elkaar bevestigen van de gemonteerde onderdelen gebeurt op locatie, hiervoor worden roestvrijstalen bevestigingsmaterialen meegeleverd. Plaats de kas tegen vlakke muur of wand.