Houtbergingen

Houtbergingen

Houtberging nodig om uw openhaardhout op te slaan?

Houtberging gezocht? Dan zit u goed op Blokhut.com, daar vindt u een breed aanbod aan bergingen voor uw haardhout. In al onze houtbergingen blijft uw hout netjes en droog opgeborgen. Hierdoor kunt u het hout direct gebruiken om te stoken en hoeft het niet eerst te drogen. Er zijn diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze houtbergingen zijn makkelijk te monteren en geven een zeer landelijke sfeer aan uw tuin. Wilt u hout netjes opslaan, maar betreffen het altijd kleine hoeveelheden? Dan zijn onze tuintafels een goede keuze. Kijk ook naar onze tuintafels die je als houtopslag kunt benutten. Verder kunt u in onze selectie houtbergingen vinden van aluminium en van hout én in staande en zelfs liggende uitvoeringen. Kunt u de gewenste maat niet vinden? Wij maken ook houten bergingen op maat, neem daarvoor gerust contact met ons op. Hieronder volgt het overzicht met onze mooie houtbergingen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Een diversiteit aan mooie houtbergingen voor haardhout

Op Blokhut.com treft u een aantal handige mogelijkheden voor het opslaan van uw openhaardhout. Het is belangrijk dat het haardhout voldoende gedroogd wordt door de wind als u haardhout wilt gaan stoken. Hoe meer verluchting hoe beter. U kunt dus het beste uw houtopslag onder een afdak plaatsen zodat het niet nat regent. Als u het hout binnen opslaat zal er eerste schimmel ontstaan en ook als u het afdekt met een zeil ontstaat er te weinig ventilatie en zal het haardhout niet voldoende droog worden. Ook dient u het hout niet op de grond te plaatsen, maar ervoor te zorgen dat er aan de onderzijde ook voldoende geventileerd wordt. Al onze haardhoutbergingen zijn voorzien van onderbalken zodat het haardhout van de onderzijde goed kan drogen. In onze selectie met houtbergingen vindt u een aantal houtbergingen die los staan van de grond. Verder kunt u in het assortiment ook een aantal houtbergingen vinden van aluminium. Deze zijn te verkrijgen in een staande en liggende variant én bij beide varianten is de houtberging in diverse kleuren verkrijgbaar.

Een praktische opslag voor haardhout

Welk type houtopslag voor u geschikt is, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel haardhout die u wilt opbergen. Als u niet veel haardhout wil opbergen, kunt u ook denken aan de statafel met houtberging of de side-table met houtberging. Zo heeft u een mooie twee-in-een oplossing. We raden u aan om het hout niet te compact of in meerdere richtingen op te stapelen. U kunt natuurlijk ook verschillende houtbergingen naast elkaar plaatsen. Of op een later moment nog een hetzelfde model bijbestellen. Heeft u een speciale maatvoering nodig? Dan kunnen wij een houtberging op maat maken. Vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan. De houtbergingen worden geleverd in voorgemonteerde delen. U kunt ook gebruik van onze montage servicedienst voor gedegen montage van uw houtberging. Houdt u meer van een moderne houtberging. Dan hebben we houtbergingen in metaal en in diverse kleuren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.