Maatwerk container ombouw

Wilt u graag een maatwerk container ombouw bestellen? Dit omdat de gewenste afmetingen niet in het in het standaard overzicht met container ombouwen staat? Dan is het mogelijk dat Blokhut.com een container ombouw op maat voor u produceert. Zeker als u een groter aantal containers heeft of een container die afwijkt van de normale afmetingen, dan is een ombouw op maat een oplossing die goed aansluit. Via het contactformulier van Blokhut.com kunt u uw wensen en specificaties doorsturen voor een maatwerk container ombouw. Voor ons is het belangrijk om te weten: Wat voor type kliko, container of object u in de ombouw wilt hebben. De binnenmaten of buitenmaten van de container ombouw zijn van belang. Verder willen we weten op welke locatie we de containerombouw op maat af mogen leveren en tot slot of u de container ombouw zelf in elkaar wilt zetten. Het is tevens mogelijk om de montage uit te laten voeren door een van de handige en klantvriendelijke medewerkers van Blokhut.com.

Berg je kliko op in een ombouwOmbouw op maat voor afvalbakkenmultifunctionele ombouw om maat voor de klikoOmbouw op maat voor elke maat kliko
Ombouw op maat voor bedrijfsafvalcontainerBerging op maat voor meerdere vuilniszakkenKleine berging op maat voor de vuilniszakkenTuinberging op maat met draaideuren

De levertijd van een maatwerk container ombouw bedraagt een periode van zo’n 4 tot 6 weken. Het is van belang om daar rekening mee te houden, daarnaast is het fijn om van tevoren te weten dat de kosten van een container ombouw op maat een stuk hoger liggen. Maar dan heb je natuurlijk wel een container ombouw die perfect aansluit op uw wensen en eisen. Zo is de container ombouw geschikt voor uw gewenste aantal kliko’s en als u een grote bedrijfscontainer heeft, dan zal de maatwerk container ombouw daar ook exact omheen passen. De ombouw kan tevens ook gebruikt worden voor het verbergen van lelijke zwarte vuilniszakken, afvalcontainers en het staat gewoon een heel stuk netter in uw tuin. Een container ombouw zorgt er verder voor dat ongedierte en ongewenste vogels niet bij de afvalzakken kunnen komen. Bij blokhut.com hebben we container ombouwen op maat van kunststof en van hout. Verder zit er nog een variatie in de uitvoeringen, zo hebben we container ombouwen voor één container tot maar liefst vier containers. Bij Blokhut.com kunt u ook terecht voor maatwerk tuinkasten, maatwerk fietsenbergingen en maatwerk tuinkisten. Let op: Een maatwerk container ombouw kan alleen gemaakt worden van hout, helaas niet van metaal of kunststof. Verder is het belangrijk om te weten dat een maatwerk container ombouw niet geretourneerd kan worden.

Een container ombouw op maat gemaakt

Los van het feit dat we een ruime selectie hebben met container ombouwen, is het ook mogelijk dat de medewerkers van Blokhut.com een maatwerk container ombouw maken. Stel dat u een groot aantal kliko’s heeft, of dat u iets beperkt bent qua ruimte, dan is een container ombouw op maat de oplossing. Maar ook als u een afvalcontainer heeft die afwijkt van de normale afmetingen, dan kunnen wij er een passende ombouw voor maken. Een container ombouw op maat kunt u zelf in elkaar zetten, maar u kunt er ook voor kiezen om de montage uit te laten voeren door een van onze medewerkers. Wilt u toch een container ombouw in een standaard uitvoering? Bekijk dan het assortiment met onze standaard container ombouwen.